Депутати от 6-и Врачански избирателен район със съвместна приемна за граждани

Депутати от 6-и Врачански избирателен район със съвместна приемна за граждани Депутати от 6-и Врачански избирателен район ще приемат граждани в съвместна приемна.
На 7 март 2022 г. /понеделник/  от 11 часа в Областна администрация-Враца ще се проведе съвместна Приемна за граждани с  народните представители от VI-ти МИР-Враца, инж. Деница Симеонова от ПГ на „Продължаваме Промяната“, д-р инж. Георги Георгиев от ПГ на „Има Такъв Народ“ и Александър Симов от ПГ на „БСП за България“. 
В приемната ще вземат участие също Владислава Лакова – заместник-председател на Общински съвет-Враца, Областен председател на ПП „Демократи за силна България“ и един от представляващите „Демократична България – Обединение“ за област Враца, Стефан Красимиров – областен управител на Враца и Красимир Колев – заместник-областен управител на Враца. Към тях ще се присъедини и ген. Атанас Атанасов – зам.-председател на Народното събрание, съпредседател на „ДБО“ и председател на ПП „ДСБ“.
Гражданите ще бъдат приемани в заседателната зала на ет. 4 в сградата на Областна администрация-Враца, бул. „Демокрация“ № 1.
Срещите ще стават след предварително записване, което ще сe извършва всеки работен ден от 9 до 17 ч. на телефон 092/66 14 29 или на гише „Административно обслужване” в сградата на Областна администрация-Враца, като се попълва и информационен лист по образец, съдържащ трите имена на гражданина, неговия адрес и телефон за обратна връзка, както и кратко изложение на проблема.
Заявления за прием могат да се подават до 2 март 2022 г. включително.

 
16.02.2022, 16:52 часа
1144 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha