Католичка завърши университет, работейки нощем като порноактриса /снимки/

Католичка завърши университет, работейки нощем като порноактриса /снимки/ Британката Скарлет Джоунс разкрива, че родителите ѝ католици са отказали да присъстват на дипломирането ѝ в университета в Шефилд, след като са разбрали преди церемонията, че тя работи в индустрията за възрастни, информира "Дейли Стар".
25-годишната жена разказва пред изданието: "Родителите ми бяха наистина шокирани, когато разбраха, и не реагираха добре. Не дойдоха и не ми говориха повече от половин година. Буквално ме блокираха от живота си, което е безумно."
Скарлет казва още: "После разбраха колко пари печеля и изведнъж отново се заинтересуваха. Не е много хубаво, но така се случи. Хората понякога са странни, но пък все още имам диплома по право.
Британката изобщо не съжалявам за избора си на професия. До 17-годишна възраст Скарлет посещава църквата всеки уикенд заедно с родителите си.
Размишлявайки за вярата си, тя казва: "Бях дълбоко религиозна и напълно вярвах, че ще изчакам брака, преди да правя секс."
Скарлет започва работа в стриптийз клуб, след като е вдъхновена от свой съученик да започне работа в индустрията за възрастни.
Това довежда до OnlyFans и снимането на порнофилми - въпреки че преди това е имала само двама сексуални партньори.
Тя казва: "Може би защото имах много строги родители, отначало това беше начин да се разбунтувам, но също така наистина ми хареса, особено работата в стриптийз клуба, беше толкова смешно и забавно."
Тъй като печели толкова много пари от секс дейността си, Скарлет започва работа на пълен работен ден, след като завършва право.
Въпреки че семейството ѝ не одобрява работата ѝ, Скарлет казва, че тя ѝ е дала живот, за който някога е можела само да мечтае.
Тя казва: "Огромно предимство е пътуването по света и свободата, която ми дават парите.
06.04.2022, 12:00 часа
1301 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha