Пиян и разсеян! Млад мъж удари с колата си джип на МВР-Монтана във вършечко село

Пиян и разсеян! Млад мъж удари с колата си джип на МВР-Монтана във вършечко село Пиян младеж удари с колата си джип на МВР-Монтана във вършечко село, научи BulNews.
Пътният инцидент е станал вчера. Около 16.45 часа дежурен автопатрул на районното управление във Вършец получил сигнал за възникнало ПТП в село Долно Озирово. Веднага на мястото пристигнали униформени, които установили два леки автомобила с нанесени материални щети - лек автомобил „Ланд Ровър Дефендер“ с нанесена щета на предната броня, собственост на областната дирекция на МВР-Монтана, управляван от служител на районното управление във Вършец и лек автомобил „Астра“ с великобританска регистрация. Втората кола била с нанесена щета на предните леви калник и врата, собственост и управляван от 28-годишен жител на Вършец. 
При извършената проверка е установено, че водачът на „Астра“-та при движение на заден ход на дясно не се съобразил с престояващия зад него полицейски автомобил и го ударил в предната броня. И на двамата участници в катастрофата е извършена проба за употреба на алкохол, като дрегерът е отчел 1.13 промила на водача на "Астра"-та. 
На виновния шофьор са съставени 2 акта по Закона за движение по пътищата. Демонтирани са двете регистрационни табели на колата и са отнети шофьорската му книжка и свидетелството за регистрация на МПС-то.
Работата по случая продължава районното управление във Вършец.

*Снимката е илюстративна
17.02.2022, 10:55 часа
2391 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha