От последните минути! Мистериозна катастрофа блокира трафика по оживена улица във Враца, единият шофьор избяга /снимки/

От последните минути! Мистериозна катастрофа блокира трафика по оживена улица във Враца, единият шофьор избяга /снимки/ Катастрофа със сериозни поражения блокира трафика по оживена улица във Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Инцидентът е станал преди минути на ул. „Христо Ботев“ в района на бензиностанция „Аванти“. Лек автомобил „Фолксваген“ се е забил в движеща се пред него друга кола. ПТП-то е точно преди пешеходната пътека, като най-вероятно причината е излязъл на платното човек. 
В момента на местопроизшествието е само немското возило, а другият шофьор е избягал. Не е ясно каква е причината за действията му, тъй като според правилника за движение обикновено вина носи водачът на колата отзад. 
За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора. На мястото има две патрулки на полицията, униформените разплитат причините за мистериозната катастрофа, като другият участник в нея се издирва. Пристигна и екип на пожарната, който да разчисти пътя от разпилените части от колите и разлятото масло. Трафикът в посока ж.к. „Дъбника“ е напълно блокиран и колите минават в насрещното. Съветваме водачите да избират обходен маршрут. 
19.03.2022, 17:46 часа
10412 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha