За първи път: Ученичка от Враца е в челната тройка на състезанието „Ключът на музиката“ /снимки/

За първи път: Ученичка от Враца е в челната тройка на състезанието „Ключът на музиката“ /снимки/ За първи път ученик от Враца е класиран в челната тройка на националния кръг на състезанието „Ключът на музиката“, съобщиха от ръководството на ППМГ.
Изключително високият резултат е на шестокласничката от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Рая Станчева. За своето представяне тя е получила 88 точки от 90 възможни, което я нарежда на второ мястов нейната възрастова група. Постигнатият успех е при много голяма конкуренция от общо 110 шестокласника от различни градове в страната, сред които и възпитаници на музикални училища.
Още двама представители на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ взеха участие в националния кръг на състезанието „Ключът на музиката“. Това са Боян Николов от V клас и Дарин Димитров от VII клас. Със своето представяне те също се нареждат сред най-добрите участници в своите възрастови групи. Техен учител по музика е Ирина Ставрева. 
"Поздравяваме учениците за постигнатите резултати и им желаем още бъдещи успехи", написаха от ръководството на гимназията.
 
24.03.2022, 12:20 часа
711 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha