Повреда в техниката на БКС бави извозването на боклука във Враца

Повреда в техниката на БКС бави извозването на боклука във Враца Повреда в техниката на общинското предприятие БКС във Враца бави извозването на боклука в града, научи агенция BulNews.
В последните дни множество жители подават сигнали за преливащи контейнери на много места в града. Хората се оплакват, че отпадъците са разнасяни от животни, а вятърът раздухва неприятна миризма.
Справка на агенция BulNews показва, че причината за забавянето на почистването на контейнерите е повреда на обслужващата техника на предприятието. „До разрешаването на проблема, контейнерите ще бъдат почиствани по алтернативен метод“, обещават от общината.
Още днес от местната управа вече са взели мерки и част от натрупалите се боклуци са били извозени от служителите на БКС. 
 
31.03.2022, 15:52 часа
928 1
Коментари

3210

01.04.2022, 13:51 часа
Липса на професионално отношение към задълженията си проявявят ОП"БКС" и управителят им Б.Д.!Аварира техника, която не се поддържа и обслужва своевременно! Така е защото на ОП"БКС" се плаща на бр. работници, а не на свършена работа! ДОКОГА г-н К...?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha