Грозни сцени! Фенове от Бяла Слатина пребиха жестоко полицай, играещ за отбора на „Огоста“ /Хайредин/

Грозни сцени! Фенове от Бяла Слатина пребиха жестоко полицай, играещ за отбора на „Огоста“ /Хайредин/ Полицай от Районното управление в Оряхово е бил пребит жестоко от футболна агитка от около 20 души, научи агенция BulNews.
Побоят над Венелин Петров се е случил в късния следобед в неделя, около 17 часа, при излизането на състезателите за проверка.
Баталната сцена се е случила в Бяла Слатина, чийто отбор е бил домакин на първенството от “А” Областна група по футбол.
Полицаят е бил нападнат на входа на стадиона минути преди срещата между „Огоста“ /Хайредин/ и „Монолит“ /Бяла Слатина/.
Петров, който е състезател във футболния клуб на Хайредин, излиза последен за проверката и тогава го нападат разярени фенове на домакините и на „Скът“ /Алтимир/. Двайсетина мъже връхлетели върху Петров и започнали да нанасят удари по цялото му тяло. Боят бил толкова жесток, че се наложило мъжът да бъде закаран в болницата в Козлодуй. Свидетели твърдят, че полицаят имал огромни хематоми по главата, лицето и тялото.
Според пребития мъж няма основателна причина за агресията срещу него.
Съдийският състав на мача и делегатът на БФС са взели решение футболната среща да не се състои.
“Дело ще бъде заведено срещу БФС, които са организатори на първенството, както и на отбора на Бяла Слатина”, заявиха от ръководството на „Огоста“ /Хайредин/.
04.04.2022, 09:15 часа
8716 1
Коментари

Ботев Враца

04.04.2022, 10:16 часа
На селските мачове винаги стават най-големите и брутални ексцесии, защо? Защо ли защото отдавна не се охраняват от униформени Полицай, в най-добрия случай има 2- чатни охранители демек разбирай пъдари, нужно е да има по 5-6 Полицай + пъдарите
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha