Видинската красавица Цонка представя България на световен конкурс в Милано и Париж /снимки/

Видинската красавица Цонка представя България на световен конкурс в Милано и Париж /снимки/ Красивата Цонка от Видин се класира в Топ 15 на конкурса за красота в Дубай, научи агенция BulNews. 
С това постижение тя ще представи страната ни на световен конкурс за красота, който ще се проведе през септември в Милано и Париж.
"Много благодаря на всички, които ме подкрепиха за пореден път и вярваха в мен! Радвам се, че успях да вляза в Топ 15 в интернационален конкурс. Благодаря много и на семейството ми, приятелите ми и най-вече на мъжа до мен, който всъщност ме накара да отида и да участвам в конкурса. Също така искам да кажа, че имах възможността да представлявам Германия, тъй като аз съм с двойно гражданство, но не пожелах. Избрах България!", заяви Милчева.
Припомняме, че 23-годишната Цонка Милчева е от Видин, но от години живее в Германия. Тя често се прибира в родината си и не крие любовта си към нея.

Гордост наша! Красива видинчанка представя България на конкурс в Дубай /снимки/

През 2018 година Милчева представи страната ни в елитния конкурс "Мис Глам Уърлд 2018" в Индия. Спечели трето място от вота на публиката и получи титлата "Мис Красиви очи". Миналия месец тя отново бе на подиума, но този път в Дубай, където представи страната ни в Miss Supertalent of the World.
07.04.2022, 14:30 часа
6193 2
Коментари

Цене Уестия

09.04.2022, 22:21 часа
стига ни я показвахте тая циганка от малата бе ненормалници

личи си

08.04.2022, 06:07 часа
малки круви
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha