Доктор Йосифово се включи в националната кампания в подкрепа на четенето

Доктор Йосифово се включи в националната кампания в подкрепа на четенето Литературният критик Юлий Йорданов - член на Съюза на българските писатели, беше поканен на среща с учениците от основно училище „Христо Ботев“ в монтанското село Доктор Йосифово, научи BulNews.
"Мили деца, благодаря за отправената покана да се срещна с вас и вашите преподаватели. По този начин се присъединих и аз към националната кампания в подкрепа на четенето „Походът на книгите“. И да си призная бях възнаграден с вниманието и с усмивките на любознателни дечица - днешни слушатели, които са потенциални утрешни читатели", каза Йорданов.
Литературният критик разказа интересни моменти от срещите на българските писатели с младата аудитория през различни години от историята на Съюза на българските писатели. Децата зададоха много въпроси на своя гост, на които той отговори изчерпателно.
„Бих дошъл пак, но ако сте прилежни ученици и все така хубаво рецитирате стиховете на българските писатели и поети!“, отговори той на въпрос дали ще им гостува пак.
19.04.2022, 13:08 часа
644 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha