Добротата е заразна! Започна кампания за осигуряване на превоз за бала на абитуриенти без възможности от Северозапада

Добротата е заразна! Започна кампания за осигуряване на превоз за бала на абитуриенти без възможности от Северозапада Стартира мащабна кампания за осигуряване на превоз за бала на абитуриенти в неравностойно положение. Инициатори са ентусиастите от фейсбук страницата Project Together, научи агенция BulNews. Желаещите да се възползват от предложението абитуриенти могат да се свържат с тях в социалната мрежа.
Зад Project Together стои екип от млади хора, които споделят интереса си към автомобилите, като организират срещи в Монтана и Варна. Целта им е събиране на хора от всякакви възрасти, обмяна на знания и опит за автомобилите, разнообразие в ежедневието и забавление. 
Инициативата "Подари емоция на колела" обединява хората с големи сърца, които предлагат автомобилите си на абитуриенти, които нямат финансови възможности. Към момента са се включили над 30 човека, които искат да зарадват дванадесетокласници в цялата страна. 
Особено активни са шофьорите в Северозапада, които предлагат безвъзмездно колите си за абитуриенти от Враца, Монтана, Видин, Лом, Козлодуй и и други населени места. Те обещават да осигурят освен превоза, горивото и дори балоните за украсата. 
Сред обявените автомобили има подходящи за всеки вкус. Освен лъскави и тунинговани возила, младежите предлагат и някои атрактивни ретро брички, както и такива, обещаващи висок адреналин.
Вижте някои от предлаганите автомобили за Северозападна България в галерията.  
 
27.04.2022, 11:05 часа
1922 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha