Инцидент на пътя! Врачански автобус предизвика тежка катастрофа със скъпарски "Мерцедес" в Монтанско, щетите са големи

Инцидент на пътя! Врачански автобус предизвика тежка катастрофа със скъпарски "Мерцедес" в Монтанско, щетите са големи Врачански автобус помете жена със скъпарски "Мерцедес" в Монтанско, научи BulNews.
Пътният инцидент е станал вчера. Около 17.40 часа в районното управление на Лом бил получен сигнал за катастрофа на кръстовището на ул. "Бенковски" и ул. "Съединение" във Вълчедръм. Пристигналият на място екип на Пътна полиция при районното управление на Лом установил, че са се ударили лек автомобил "Мерцедес GLE 350Д 4 Matic" с монтанска регистрация, който бил управляван от 49-годишна местна жителка, и автобус "Евобус о 550" с врачанска регистрация. Автобусът е собственост на фирма и бил със 71-годишен водач от Враца.
По първоначални данни, на нерегулираното кръстовище в града, с равнозначни пътища, водачът на автобуса отнел предимство на лекия автомобил, който вследствие на удара излязъл вдясно извън пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента са нанесени значителни материални щети на автомобилите, като за щастие водачите не са получили наранявания. Пробите им за употреба на алкохол са отрицателни.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и образувано досъдебно производство. На водача на автобуса е съставен акт по Закона за движение по пътищата, а работата по случая продължава районното управление в Лом. 

*Снимката е илюстративна
29.04.2022, 10:32 часа
3561 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha