С автомобилно шоу откриха новия състезателен сезон във Видин

С автомобилно шоу откриха новия състезателен сезон във Видин Крум Крумов даде най-добро време в дисциплината "Тайм Атак" по време на автошоу, организирано вчера във Видин. Състезателят на АСК "Жико-Мотор спорт" спечели надпреварата и получи купата на областния управител. В дисциплината се представиха 72-ма състезатели. 
Най-атрактивно за публиката бе участието на петима топ пилоти от страната, обясни директорът на спортната проява и председател АСК "Жико-Мотор спорт" Иван Иванов.
"Топ пилоти по дрифт, петима души от цяла България, които возиха публиката. Това беше може би една от най-големите атракция за тях, защото усетиха адреналина вътре, от състезателния автомобил, седнаха на мястото на навигатора. Шоуто беше невероятно. Всичко премина без инциденти", каза той.
Автомобилната проява се проведе под мотото "Да спрем войната по пътищата". С нея бе открит новият състезателен сезон.   Следващата надпревара се очаква да е в началото на юли, когато ще се проведе раликрос "Видин". На 20 август е стартът на рали спринт "Грамада-Божурица". През октомври ще се проведе вторият кръг на раликрос "Видин"./БНР
02.05.2022, 13:23 часа
460 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha