Важни гости уважиха 17-годишнината на Дома за стари хора в село Попица

Важни гости уважиха 17-годишнината на Дома за стари хора в село Попица Домът за стари хора „Св. Димитър“ в белослатинското село Попица отпразнува 17 години от откриването си. Събитието уважиха с присъствието си депутатът от 47-ото Народно събрание Красен Кръстев, секретарят на община Бяла Слатина Бисерка Бурдиняшка, директорът на „Хуманитарни дейности и интеграция“ Десислава Стефанова, кметът на селото Юли Йолов, и пенсионерски клуб „Дълголетие“ - Кнежа.
Бисерка Бурдиняшка прочете поздравителен адрес от името на кмета на общината инж. Иво Цветков.
„Изказвам своята благодарност към целия екип на Дома, който благодарение на професионализма и отговорната си работа предоставя качествени социални услуги и грижа за потребителите! 
Бъдете горди и удовлетворени от това, че с Вашия неоценим труд и ежедневни усилия в името на дълбоко хуманна мисия, постигате най-значимото за хората –пълноценен и достоен живот!
Нека този празник е повод да загърбите ежедневните проблеми и трудности и Ви зареди с положителни емоции, като отвори сърцата Ви за повече радост!
На екипа на Дома за стари хора „Св. Димитър“ - с. Попица и на неговите потребители желая здраве, радост и благоденствие!“, пише кметът.
Красен Кръстев също поздрави всички възрастни хора, които в момента приемат този дом за собствен, като им пожела на първо място много здраве и да бъдат все така обгрижвани с любов и внимание. Специални поздравления г-н Кръстев отправи към директора Силвия Дикова и целият персонал, като отбеляза, че не само красивата и уютна сграда, защото това са само стени, а предимно грижите и доброто отношение на тези хора, прави щастливи обитателите на дома.
Директорът на институцията връчи грамоти и символични подаръци на потребителите, взели дейно участие в почистване и поддържане на градинските алеи и различните инициативи на дома.
Гостите от Кнежа поздравиха домуващите с няколко изпълнения, след което финалния щрих на тържеството беше разрязването на специално направената с много любов за случая красиво оформена торта. 
16.05.2022, 16:42 часа
1449 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha