От последните минути! Монтански ТИР се катурна в канавка край язовира във Враца /снимки/

От последните минути! Монтански ТИР се катурна в канавка край язовира във Враца /снимки/ Катастрофа с ТИР е станала на обходния път на Враца, в района на язовира, видя първо агенция BulNews. 
Случката е отпреди минути. Moнтански влекач "Волво" с прикачено ремарке се връщал от Гърция, когато заради дъжда водачът загубил контрол над управлението. Камионът се поднесъл и изхвърчал от пътното платно. Той преминал банкета, ударил се в малко мостче, след което се преобърнал в канавката вдясно по посока на движението. 
За щастие инцидентът се е разминал без пострадали хора - шофьорът и спътникът му са добре. Нанесени са обаче значителни материални щети по ТИР-а. Той е бил натоварен със стока и тепърва предстои да се изяснява има ли още поражения. 
На мястото се отзовал екип на полицията. Той направил тест с дрегер на водача, като пробата е отрицателна. 
В момента се очаква пристигането на специализирана техника, която да изтегли возилото. Докато това стане, съветваме шофьорите да минават с повишено внимание, тъй като има много любопитни хора, които намаляват скоростта си, за да огледат катастрофата и създават предпоставки за възникването на нов пътен инцидент.  
18.05.2022, 15:22 часа
5019 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha