Ето 10 признака, че се влюбвате в него

Ето 10 признака, че се влюбвате в него Когато сте в нова връзка може да мине известно време преди да осъзнаете, че сте влюбени в човека, с когото се срещате. Възможно е и да не искате да се влюбвате, да не признавате пред себе си, защото го смятате за неподходящ или търсите нещо друго в партньора и връзката си. Но любовта не пита. Може би вече сте влюбени без да го осъзнавате. И за това си има съответните признаци.
Кои са най-явните 10 признака, че сте влюбени в него?

1. Намирате го за необичайно забавен.
Смеете се на шегите му, въпреки че ви се струват нелепи и нескопосани. Смятате, че той няма особено изразено чувство за хумор, но нещо постоянно ви кара да се усмихвате в неговата компания или искрено се смеете с глас.

2. Проверявате телефона си, за да видите дали не ви е писал.
Въпреки че не сте чули сигнал за съобщение, нещо ви кара да поглеждате телефона си от време на време, за да погледнете да не би случайно да ви е писал и да не сте чули. Това подсказва, че мислите ви са заети с него, а сърцето ви има нужда от близостта му.

3. Разглеждате дейността му в социалните мрежи.
Иска ви се да научите повече за това как се държи извън срещите с вас. Поглеждате в профила му, преглеждате какво публикува, какво коментира, харесва ли снимки на други жени. Щом се е появила ревност и съмнение, това са признаци, че той не ви е безразличен.

4. Ревнувате от други жени.
Ревността се проявява, когато ви пука за някого. Ако не изпитвате никакви чувства към него, няма да ви интересува дали поглежда към други жени, защото и вашият поглед ще бъде обърнат извън връзката. Но ако се появи ревност и желание да бъде само ваш без да го делите, това е продиктувано от чувствата ви.

5. Намирате време да го виждате по-често.
Сърцето ви тегли към него. Искате да прекарвате всяка свободна минута заедно и това ви подтиква да разчиствате графика си от други ангажименти. Влюбени сте, дори да не искате да го признаете. Желанието да сте постоянно с човека до себе си подсказва това.

6. Интересувате се как е минал денят му.
Ако не ви пука за човека, с когото имате връзка, и прекарвате времето си просто за да се забавлявате, вероятно няма да се интересувате от него, няма да питате какво е правил през деня, няма да искате да знаете подробности от личния му живот. Но ако това започне да ви вълнува, значи имате чувства.

7. Улавяте се, че го гледате продължително и внимателно.
Щом сте започнали да му се любувате и да го изучавате, да попивате движенията и езика на тялото му, той е завладял сърцето ви и ви е накарал да се влюбите. Не бихте го съзерцавали и изследвали с поглед, ако не бяхте заинтересовани от него.

8. Чудите се дали си прави планове с вас.
Когато се появят мисли за бъдещи планове, които включват и него, започвате да се чудите дали и той има същите мисли с вас. Само влюбен човек се опитва да си представи как би бил животът му занапред с този човек.

9. Малки неща ви напомнят за него.
Сърцето и съзнанието ви са толкова превзети от него, че сте започнали да извиквате спомени и малки моменти, които свързвате с усмивки и хубави преживявания заедно. Помните какво харесва, какво обича, знаете малки подробности от вкусовете му и се стараете да ги използвате, за да го изненадате.

10. Не можете да спрете да мислите за него.
Каквото и да правите, непрекъснато мислите ви са заети с него. Улавяте се, че сте разсеяни в работата, не можете да се съсредоточите, спомняте си моменти, в които сте били заедно, смели сте се, прекарали сте си добре, дори се усмихвате лекичко.
27.05.2022, 10:00 часа
522 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha