Издирват мъж, проникнал в дома на криптотърговеца в деня на изчезването му

Издирват мъж, проникнал в дома на криптотърговеца в деня на изчезването му Има съмнения, че изчезналият специалист по криптовалута е отвлечен. Oсновната версия за случилото се е свързана именно с търговската му дейност.
Издирва се мъж, който в деня на изчезването на криптотърговеца опитал да влезе в апартамента му. По думите на неговата сестра, с която живее в непосредствена близост до дома му, тя видяла лице, изцяло покрито с дрехи и с каска с пуснат визьор, влизащо с ключ в дома на нейния брат. 
Сестрата го забелязала, тъй като е имало преди това позвъняване на нейния звънец. Появила се е на вратата, развикала се е, когато е видяла непознатия, който в този момент непосредствено бил преминал прага на апартамента на нейния брат. Той се изплашил и не е влязъл във вътрешността на апартамента.
Изземват се и се преглеждат записи от видеокамери, а лицето, което сестрата на търговеца на криптовалута е видяла, се издирва.
Проверяват се и трафичните данни от страна на мобилните оператори във връзка с изчезването на специалиста.
В Софийската градска прокуратура се води разследване за отвличане, за което се предвижда наказание от 3 до 10 години лишаване от свобода.
26.05.2022, 10:11 часа
436 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha