Ресторант “Нашенци PRO” във Враца е най-новият партньор на FoodboX

Ресторант “Нашенци PRO” във Враца е най-новият партньор на FoodboX Продължават да се увeличават партньорите на лидера за Враца в доставката на храна за дома и офиса FoodboX, научи агенция BulNews.
От днес многобройните клиенти на платформата вече могат да поръчат любимите си храни от ресторант „Нашенци Progressive”. Заведението се намира на ул. „Кръстьо Българията“ 17A /срещу бившата печатница „Полипринт“/. 
В името на ресторанта са заложени прогресът и надграждането. Заведението предлага предимно българска кухня, представена по модерен и интересен начин. От края на миналата година наемател на ресторанта е Тихомир Маджарски, който бързо успя да съживи интереса към него с интересните предложения в менюто.
„Нашенци Progressive” е единственото заведение в града с шоу кухня. Тя е отворена и така гостите могат да видят процеса на приготвяне на вкусотиите. За ястията се използват предимно пресни продукти, а размразяването на замразени не е принудително и се осъществява по стандарт. 
Ресторантът разполага с лятна градина с около 30 места, а капацитетът на вътрешната част на заведението е 80, което го прави подходящо за вечер навън с приятели, специални поводи и фирмени партита.
Всички безкомпромисни любители на българската кухня, които не са успели да посетят „Нашенци Progressive”, могат да се доверят на лидера в доставката на храна по домовете във Враца – FoodboX.bg. Усмихнатите куриери ще докарат бързо кулинарните изкушения до входната врата на дома ви. 
 
 
01.06.2022, 10:50 часа
5762 3
Коментари

vsichko dobre

01.06.2022, 17:52 часа
no fasadata na zavedenieto e vse taka prashna i neuiutna,triabvashe malko da ia promeniat i osvejat. USTEH1!!!!

Мартин

01.06.2022, 12:58 часа
Вдигнаха много нивото! Вкусно, радващо окото и качествено! Благодарим, че ви има!

КЛИЕНТ

01.06.2022, 11:03 часа
Най-добрата кухня в града,уникални вкусове и страхотно обслужване!Заслужава си!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha