Мрежата прегря! Монтанчанин кара в насрещното на влизане във Враца /снимки+видео/

Мрежата прегря! Монтанчанин кара в насрещното на влизане във Враца /снимки+видео/ Монтанчанин взриви мрежата с шофьорските си умения във Враца, видя BulNews.
В една от фейсбук групите бе публикувано видео, на което се вижда как кутловичанин с лек автомобил с регистрация М 5109 ВС, идващ от Монтана, влиза във Враца, карайки в насрещната лента за движение. Валентин Езекиев е увековечил постъпката на неориентирания шофьор, за да покаже как не трябва да се шофира. На кадрите се вижда как колата се движи в посока Враца в насрещното. Шофьорът необезпокояван пропуска възможност да се престрои и да влезе в лентата, в която трябва да се движи и продължава да кара в пълно нарушение на закона. Секунди по-късно обаче най-вероятно е получил просветление и се престроява.
Веднага след качването на видеото в интернет, под поста на човека заваляха десетки коментари, повечето от тях хумористични и осмиващи безумното поведение на монтанчанина. 
„Монтански англичанин. За чегаренье си е“, „Те от Монтана и кръговото наобратно го въртят“, „Тоя е взел пратка от Колумбия“, „Виждал съм автомобил от същия град да въртят кръговото при „Аванти“ наобратно“, „При тях законът е друг! Добре че няма пострадали от такива в този случай“, пишат под видеото хората.
Истината обаче е, че ситуацията е далеч от смешна. С поведението си шофьорът е създал редица предпоставки за пътен инцидент и е цяло чудо, че не се е стигнало до такъв.
Видеото вижте ТУК.
02.06.2022, 09:32 часа
4949 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha