ЧСИ продава на търг кафене VIP във Видин /снимки/

ЧСИ продава на търг кафене VIP във Видин /снимки/ Частен съдебен изпълнител пусна на търг популярно заведение във Видин, научи агенция BulNews. За удовлетворяване на вземане по дело, на тезгяха е сложено кафене VIP. 
Заведението се намира на партерния етаж на жилищен блок на ул. „Райна Княгиня“ в крайдунавския град. Площта му е 137 кв.м. и се състои от търговска зала - механа, кухня, едно сервизно и две складови помещения. Под търговския обект има и мазе, със самостоятелен външен вход откъм двора. 
Имотът е в отлично състояние и с много добро местоположение, пояснява ЧСИ-то. Подът е с гланциран гранитогрес, стените са с влачена и италианска мазилка, с декоративни пана от камък. Таваните са с гипс картон, цветен латекс и вградено осветление. Санитарните възли са с фаянс и теракотни плочки. Дограмата е луксозна, цветна и пластмасова. 
Началната цена, от която започва наддаването за апетитния имот, е 126 720 лева. Оферти от мераклии се подават до 14 юли, а търгът ще се проведе на следващия ден от 12 часа в Районния съд в ъв Видин.
11.06.2022, 08:30 часа
1510 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha