Петимата депутати вече са подали заявления, че напускат ИТН

Петимата депутати вече са подали заявления, че напускат ИТН Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на "Има такъв народ" (ИТН), вече са подали заявленията си в деловодството на Народното събрание, потвърдиха от пресцентъра на парламента за БТА.
Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев. Те са подали своите заявления за излизане от ПГ на ИТН, както обявиха вчера на пресконференция, и стават нечленуващи в парламентарна група народни представители.
Както "24 часа" съобщи, депутати, които напускат групата на ИТН в парламента, са организирани от подалия оставка спортен министър на ИТН Радостин Василев, който бил против спуснатото от партийния лидер напускане на правителството. По-късно и лидерът на ИТН Слави Трифонов потвърди новината вчера.
Миналата седмица Трифонов обяви, че напускат правителството. Някои от народните му представители обаче не са съгласни с това решение.

На снимката от ляво надясно: Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Радостин Василев, Георги Георгиев, Николай Радулов и Деян Петков
14.06.2022, 14:27 часа
514 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha