Кулинарен празник във Враца! Пици на дърва „Двете пещи“ се завръща във FoodboX

Кулинарен празник във Враца! Пици на дърва „Двете пещи“ се завръща във FoodboX След кратко прекъсване, пици на дърва „Двете пещи“ се завръща във FoodboX с обновено меню. Заведението е с нови собственици, които също избраха да се доверят на лидера в доставката на храна за дома и офиса във Враца и да продължат да радват любителите на вкусни ястия, където и да се намират.
Заведението е разположено в жилищен комплекс „Дъбника“. То предлага различни кулинарни изкушения за всеки вкус. Освен любимите на всички пици на пещ, там можете да опитате всякакви сандвичи, пърленки и дори готвени ястия.
Новият собственик Павлинка Иванова е с дългогодишен опит в кулинарното изкуство. Работила е във Франция, в италиански ресторант, откъдето научила буквално от кухнята тънкостите при приготвянето на вкусна и автентична пица. Тя е бивш готвач в заведението, но решила да купи бизнеса от предишния си работодател. Сега Иванова продължава да радва многобройните доволни клиенти на „Двете пещи“ с изпитани рецепти, като е добавила и нови предложения.
Сред нововъведенията е единственият в града пица-сандвич. Той се състои от питка, изпечена на пещта, с пушени меса или печени на пещ джолан и пиле, в комбинация от пресни зеленчуци и сосове по избор. Сред новостите в менюто са и пърленките, които също се правят с продукти според индивидуалните предпочитания и могат да накарат и най-претенциозния клиент да си оближе пръстите.
Най-новото предложение на „Двете пещи“ е, че при предварителна заявка можете да си поръчате и уникални, сготвени на пещ ястия. Менюто изкушава с пълнено пиле, джолан с картофки, мариновани свински ребърца и др. Вегетарианците пък могат да опитат оригиналната рецепта на ориз със стафиди и сладко-кисел сос.
Всички ястия в асортимента на „Двете пещи“ се приготвят на момента, на пещ на дърва. Тестото се замесва от служителите без точилка, изцяло на ръка. Продуктите са гарантирано пресни и с високо качество.
„Двете пещи“ работи всеки делничен ден от 10 до 21 часа и от 10 до 17 часа през уикендите. Всички хора, които държат на качествената и вкусна храна, но нямат възможност или време да отидат на място, могат да се доверят на FoodboX. Куриерите на фирмата ще докарат кулинарните изкушения докато са топли и вкусни до входната врата на дома или офиса ви.
17.06.2022, 10:30 часа
4008 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha