Помогнете! Куче оцеля в зверската катастрофа с жертва до Баба Яга, близките на загиналата го търсят

Помогнете! Куче оцеля в зверската катастрофа с жертва до Баба Яга, близките на загиналата го търсят Куче е оцеляло в адската катастрофа, която взе жертва край Баба Яга, научи BulNews. Близките на загиналата жена търсят четириногото.
Припомняме, че миналия понеделник на пътя за Оряхово и Козлодуй кола и ТИР се удариха челно. Вследствие на жестокия удар на място загина шофьорката на лекия автомобил. За пътния инцидент тогава съобщи първо медията ни.

Касапница край Враца! Шофьор загина при свиреп челен сблъсък с ТИР на Баба Яга, пътят за Оряхово и Козлодуй е затворен /снимки/

Дни след трагедията, в социалната мрежа фейсбук бяха споделени постове със снимка на куче. То се е возило със стопанката си в колата и по чудо е оживяло при зверския удар.
Кучето е от породата малиноа и отговаря на името Нала. Тя е със син повод, дълъг около 4 метра, и преди няколко дни е видяна край спирката на Деривол.
Сестрата на загиналата шофьорка - Деница, моли всеки, който забележи животното да се свърже с нея на тел.: 0890589797, като в замяна ще даде парично възнаграждение.
20.06.2022, 09:37 часа
3916 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha