Кръв на пътя! Софиянец блъсна пешеходка в Бързия, борят се за живота ѝ в монтанската болница

Кръв на пътя! Софиянец блъсна пешеходка в Бързия, борят се за живота ѝ в монтанската болница Жена е с опасност за живота след катастрофа в село Бързия, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.
Инцидентът е станал вчера, около 15 часа, ул. "Петроханска". 49-годишен столичанин пътувал към София със специален фирмен автомобил "Рено Мастер". Срещу посоката на движение на пътя ходила 77-годишна жена от Бързия, поради липса на тротоар или банкет. Шофьорът не успял да заобиколи бабата и я блъснал с дясно странично огледало за задно виждане на автомобила.
Вследствие на удара жената паднала на земята. На мястото пристигнала линейка и тя била транспортирана в монтанската болница. След като била прегледана медиците установили, че тя е тежко ранена с опасност за живота.
На местопроизшествието е извършен оглед. Съставен е акт по Закона за движението по пътищата и е издаден протокол за ПТП с пострадали лица.
Водачът е изпробван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като пробите са отрицателни. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава в районното управление в Берковица.         

*Снимката е илюстративна. 
                     
23.06.2022, 10:05 часа
1900 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha