Врачанин пред BulNews: Нагли шофьори си присвоиха тротоар, не ми дават да минавам с детето по него /снимки/

Врачанин пред BulNews: Нагли шофьори си присвоиха тротоар, не ми дават да минавам с детето по него /снимки/ Нагли шофьори си присвоиха тротоара на ул. "Козлодуйски бряг" във Враца. За поредната безпардонна постъпка от страна на неграмотни шофьори сигнализира в редакцията на агенция BulNews възмутен жител на града.
Той сподели, че минава ежедневно с детето си в района, но придвижването им точно в този участък е невъзможно заради неправилно спрени возила. Мъжът изпрати снимки, на които се вижда, че водачите на товарен и лек автомобил са спрели върху тротоара, който не е обособен за това. Той разказа, че когато прави забележка на въпросните шофьори те му се карат и го питат точно от там ли трябва да мине с детето си, което прекрачва границите на добрия тон.
Врачани явно свикнаха с подобни гледки, та дори пешеходците започнаха да се съобразяват с неправилно паркираните автомобили, вместо да е обратното, както е и по закон. Все пак у тях още има надежда, че тази масова мода ще спре, за да могат да се движат спокойно, без да се притесняват, че някой може да ги напсува, докато се разхождат на обособените за тях места.
30.06.2022, 08:30 часа
3078 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha