Във Видин отбялязаха Джулай морнинг на брега на Дунав

Във Видин отбялязаха Джулай морнинг на брега на Дунав Стотици посрещнаха първото юлско утро на брега на Дунав във Видин. В отбелязването на неформалния празник, символизиращ новото начало и очакването за по-добро бъдеще, се включиха видинчани на различна възраст. 
"Това е първият юлски изгрев, който посрещам. Решихме, че годините ни минават и решихме да не изпуснем нещо. Предполагам, че ще бъде хубаво", "За първи път съм решила с компания да останем абсолютно цялата вечер и да посрещнем сутринта празника. Това е едно много приятно изживяване, много се радвам, че съм с хора, с много близки приятели, които обичам, и мисля, че това е една изключително приятна и позитивна емоция. В момента той се празнува само в България и се радвам, че тази традиция се е запазила. Важна е позитивната емоция", "Джулай морнинг е да се събереш с приятели, да си говорите, да се запознаеш с нови хора, с луди глави като теб, които ще стоят цяла вечер навън - изживяване си е да посрещнеш така слънцето", споделиха присъстващите.
Джулай морнинг бе отбелязан и с концерт. Специални гости бяха Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" и "Северозападняците"./БНР
01.07.2022, 10:25 часа
619 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha