Като на кино! Бандит влезе в дома на мъж в Монтана и го преби, той се измъкна и го заключи вътре

Като на кино! Бандит влезе в дома на мъж в Монтана и го преби, той се измъкна и го заключи вътре Сцена, достойна за холивудски трилър, се е разиграла в Монтана миналата нощ, научи агенция BulNews. Бандит е проникнал в дома на мъж посред нощ и го пребил. Домакинът обаче се съвзел, успял да се измъкне от жилището и да заключи нападателя си вътре. 
Ужасяващата случка е станала към 4.30 часа на 3 юли. Бандит скъсал комарник на прозорец и се вмъкнал в частен дом на първия етаж на улица „Марица“ в Монтана. Там обаче се натъкнал на стопанина на имота – 31-годишен мъж. Възползвайки се от ефекта на изненадата, неканеният гост скочил с юмруци върху домакина. Той му нанесъл жесток побой, но младият мъж успял да се съвземе. Незабелязано от нападателя, хитрият монтанчанин се измъкнал през вратата, заключил я и извикал полиция. 
Към мястото незабавно е изпратен екип ченгета. При влизането им в жилището бандитът направил опит да избяга. Униформените обаче не му позволили и му щракнали белезниците. 
Задържаният е на 35 години, от Монтана. Той е тикнат в ареста за 24 часа.  
Пострадалият обитател на дома е прегледан в центъра за спешна медицинска помощ в Монтана. Предстои установяване на нанесените му телесни повреди, казаха от пресцентъра на МВР. 
По случая е образувано досъдебно производство. 
04.07.2022, 10:33 часа
2796 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha