Не пак, а отново! Кола влезе в двора на къща по северния път Монтана-Видин /снимки/

Не пак, а отново! Кола влезе в двора на къща по северния път Монтана-Видин /снимки/ Лек автомобил е влязъл в двора на къща в монтанското село Доктор Йосифово във вторник вечерта. Инцидентът става на метри от друга къща, където преди месец катастрофира ТИР, предаде Нова.
Автомобилът пътувал от Германия за Турция, когато след лек завой посока Монтана, шофьорът заспал и навлязъл в имота. В колата са пътували две жени, мъж и 5-месечно бебе. Всички те са турски граждани. На място им е оказана медицинска помощ.
Третокласният път от и за “Дунав мост 2”, който преминава през селото, е много натоварен, както от леки коли, така и от тежкотоварни автомобили. След протест от жителите, властите обещаха, че ще забранят преминаването на ТИР-ове. Инцидентът е станал точно в деня, в който започна поставянето на пътните знаци, ограничаващи камионите. 
На хората им е писнало да живеят в постоянен страх. В почти всяка къща вече е влизал автомобил. Това е третият случай, в който кола нахлува в двора на тази къща, разказа собственичката Сашка Димитрова. 
06.07.2022, 09:28 часа
2347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha