Карък на годината! Катаджии спряха нередовен шофьор два пъти за ден, отнесе 3 акта

Карък на годината! Катаджии спряха нередовен шофьор два пъти за ден, отнесе 3 акта Досъдебно производство и три акта по Закона за движение по пътищата отнесе шофьор от монтанското село Громшин, след като бил проверен два пъти за ден от екипи на сектор „Пътна полиция“.
На 4 юли около 11.50 часа пътни полицаи спрели за проверка в село Мърчево лек автомобил „Опел Мерива“, който бил без паставени регистрационни табели. Зад волана бил 40-годишният мъж. При извършената проверка естанало ясно, че същия ден водачът бил спиран от друг екип катаджии. Те му направили проба за алкохол, която отчела 1.15 промила в издишания въздух. За нарушението му бил съставен акт, а двете регистрационни табели на автомобила били свалени и иззети от униформените.
Направената проба за употреба на алкохол при втората проверка показала 1.03 промила в издишания въздух. На нарушителя са съставени нови два акта.
На всичкото отгоре се оказало, че водачът е неправоспособен, с влязла в сила присъда за управление на МПС след употреба на алкохол.
Предстои нарушителят да бъде съден.
06.07.2022, 14:00 часа
1988 1
Коментари

!!!

06.07.2022, 15:12 часа
На всичото отгоре полицайте при първото спиране го установили ,че е пиян и не са го задържали за 24 часа да изтрезнее ,ами го пущиле да си ходи по живо по здраво. Да разследват полицайте.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha