Пагонът не пази! Рецидивисти повлякоха с кола полицай в Лом

Пагонът не пази! Рецидивисти повлякоха с кола полицай в Лом Рецидивисти са причинили телесна повреда на полицай в Лом, съобщиха от МВР.
Около 1.30 часа вчера, в хода на специализирана полицейска операция за противодействие на конвенционалната престъпност, били хванати група мъже. Те били спипани в момент на кражба на метални профили от производствена база на завод в крайдунавския град.

Издирват бандити, опитали да откраднат продукция от завод в Лом

При задържането им апашите отказали да изпълнят разпорежданията на униформените и оказали съпротива. Бандитите се качили в лек автомобил и потеглили. Тогава един от служителите се опитал да задържи шофьора през отворения прозорец, но водачът не спрял, а го повлякъл с колата. На полицая е причинена лека телесна повреда. Впоследствие извършителите изоставили колата на около 100 метра от мястото на инцидента и се оттеглили пеша през коритото на река Лом. 
Служителите на реда започнали да издирват извършителите и скоро те били намерени. Оказало се, че това са трима жители на Лом, двама от които рецидивисти, на 26 г., 35 г. и 21 г.
Тримата са задържани с полицейска мярка за 24 часа по Закона на МВР. По случая е образувано досъдебно производство. 

*Снимката е илюстративна 
08.07.2022, 11:04 часа
2156 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha