Смело сърце! Мъж скочи на бой на полицай насред районното в Берковица

Смело сърце! Мъж скочи на бой на полицай насред районното в Берковица Мъж, спипан в нарушение и отведен в районното полицейско управление в Берковица, скочил на бой на полицай. Смелчагата не се замислил, че около него гъмжи от ченгета и халосал униформения право в лицето. 
За случката съобщиха от МВР-Монтана още вчера, но си спестиха пикантните подробности около задържането на мъжа. Както агенция BulNews писа, 42-годишен монтански жител бил задържан в Берковица за притежание на наркотични вещества. Към 19.15 ч. в сряда на площад "Йордан Радичков" в града под Ком служители на реда забелязали мъжа, който им се сторил съмнителен. Той е доведен в районното управление за извършване на личен обиск. В брезентовата му раница ченгетата се натъкнали на бяла пластмасова кутия, съдържаща 2.25 грама суха зелена тревиста маса. 
Оказало се, че по време на обиска мъжът започнал да буйства. Докато единият от служителите на реда тарашил раницата му, монтанчанинът го нападнал. Той го ударил с юмрук в лицето и в областта над китката на дясната му ръка. 
Пострадалият служител на реда е прегледан в спешния център в Берковица, откъдето лекарите го пратили в Монтана за снимка. Оказало се, че от удара полицаят е получил увреждане, констатирали медиците. 
Така освен за дрогата, срещу агресивния монтанчанин е образувано още едно досъдебно производство – за нападение и нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител. 
 
08.07.2022, 11:36 часа
2819 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha