Извънредно! Катастрофа между ТИР и кола блокира Е-79 между Монтана и Видин, задръстването е голямо /снимка/

Извънредно! Катастрофа между ТИР и кола блокира Е-79 между Монтана и Видин, задръстването е голямо /снимка/ Катастрофа между ТИР и лека кола е станала на международен път Е-79 преди Видин, научи агенция BulNews.
Произшествието е станало преди около час, малко след бензиностанция „Фанти Г“. Ударили са се ТИР и лека кола.
Според първоначалните данни лек автомобил „Фолксваген Джета“ с видинска регистрация, управляван от 63-годишен жител на областния град при движение в посока Видин, навлязъл в насрещната лента. Там колата се блъснала челно в товарен автомобил „МАН“ със софийска регистрация.
От удара автомобилът се е завъртял перпендикулярно в дясната пътна лента. По тази причина движението в района е блокирано. И в двете посоки са се образували километрични колони от коли и тежкотоварни камиони. 
„Временно е ограничено движението по път I-1 /E79/ Видин - Монтана от км 14 до км 15 поради ПТП. Всички моторни превозни средства изчакват на място“, съобщиха от агенция „Пътна инфраструктура“.
Водачът на "Фолксваген"-а е транспортиран за преглед във видинската болница. Шофьорът на товарния автомобил не е пострадал.
И двамата участници в ПТП-то са тествани с дрегер за наличие на алкохол, пробите им са отрицателни.
На мястото работят екипи на полицията.
 
12.07.2022, 15:33 часа
4486 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha