Ексклузивно в BulNews! Поп и бивш кмет замесени в жесток побой във врачанско село, има пострадал и арестуван

Ексклузивно в BulNews! Поп и бивш кмет замесени в жесток побой във врачанско село, има пострадал и арестуван Тежък скандал във врачанското село Краводер е завършил с жестоко пребит човек, научи ексклузивно агенция BulNews.
В събота вечерта в местната кръчма седнали да се черпят бившият кмет на кв. "Кулата" Страхил Михайлов и популярният като виден бракониер на дървесина Илиян Цифката. Куриозното е, че бившият управник сега работи като горски стражар и би трябвало да пази държавната собственост именно от хора като неговия сътрапезник.
По-късно към тях се присъединили попът и неговият помощник от Оряхово. От дума на дума и под влиянието на алкохола, отчето започнал да твърди, че мъжът от крайдунавския град краде иконите от храма и след това му ги връща срещу заплащане. Избухнал скандал, при който Страхил Горския скочил и започнал да налага набедения за изнудвач. Оставил го едва когато пребитият останал неподвижен на земята.
Свидетели на побоя подали сигнал на тел. 112 и около 22 часа в селото пристигнали линейка и полиция. Пострадалият веднага е бил транспортиран във врачанската болница, където установили, че е със счупени крак и таз.
Днес около обед полицията е задържала Страхил Горския.
Образувано е досъдебно производство и се очаква прокуратурата да поиска удължаване на ареста с до 72 часа.
Случаят не бе съобщен в редовния бюлетин на МВР за медиите в неделя и понеделник.
18.07.2022, 14:02 часа
13281 1
Коментари

cengo

18.07.2022, 14:18 часа
Сеяне д**ба нийнята макя
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha