„Благотворни приятели“ спазиха обещанието си, пращат малкия Ники на едноседмична почивка на море /снимки/

„Благотворни приятели“ спазиха обещанието си, пращат малкия Ники на едноседмична почивка на море /снимки/ Вчера сдружение "Благотворни приятели" с представители Мартин Харизанов, член на УС и Васко Врачовски посетиха сина на Миглена, която почина пред Спешното във Враца.

Брутално ВИДЕО на умираща жена пред Спешното вбеси врачани

На малкия Ники бе преведена стипендията за второто шестмесечие от 1200 лева. 
С парите от първите шест месеца, които е получило детето, са ремонтирани цялостно детската стая и всекидневната, като предстои да се обновят банята и спалнята.
Малкият Николай ще бъде записан и на тренировки по футбол, тъй като има увлечение по топката и кипи от енергия.
Съвместно с хотел "Палм Бийч" в Златни пясъци и неговия управител Десислава Димитрова, малчуганът и семейството му ще се насладят на едноседмична почивка на българското черноморие. Ще им бъде осигурен пълен ол инклузив, целодневна детска анимация, шезлонг и чадър на първа линия.
Благодарение на Община Враца е отпаднала ипотеката за апартамента, в който живее детето. Николай има двама братя на 26 и 29 години, които в края на месеца предстои да прехвърлят дяловете си от имота на детето.
„Ние от сдружение "Благотворни приятели" оставаме плътно зад Ники и неговото развитие. Сигурни сме, че той ще бъде едно щастливо и успешно дете, а за мечтите, които така силно иска да сбъдне – ние ще му помогнем“, категорични са от сдружението.
20.07.2022, 09:27 часа
3087 0