Щастлива развръзка! Битото от стопанина си кученце е спасено /снимки/

Щастлива развръзка! Битото от стопанина си кученце е спасено /снимки/ Кученцето, което беше системно малтретирано от стопанина си във Враца, е спасено, научи агенция BulNews. За щастливата развръзка съобщи жената, която разпространи в социалната мрежа клиповете на бруталното насилие над четириногото - председателят на фондация „Paws of justice/Лапички на справедливостта” Пламенка Калинкина. Кученцето вече е под опеката на сдружението и носи името Sweetheart. 

Нечовешка жестокост! Врачанин малтретира брутално беззащитно кученце, зоополицията бездейства /видео 18+/

Припомняме, че вчера във фейсбук се появиха видеа, показващи брутално насилие на възрастен човек върху беззащитно кученце в жилищен блок във Враца. След публикация в агенция BulNews, институциите се самосезираха и взеха светкавични мерки да прекратят жестокото отношение на стопанина на четириногото. Той беше арестуван за 72 часа, а домашният му любимец бе конфискуван и предаден на зоозащитниците. 

Ефектът BulNews! Арестуваха мъжа от видеото, пребил жестоко малко кученце във Враца

„Толкова болка в очите. Стои където я оставя без да мърда, трепери всеки път, когато я докосна... Ужасена… Това е брутално, дори за мен,а аз съм виждала много малтретирани животинки по разнообразен начин. Трябва и спокойствие и обич,нищо повече…“. Това споделя от срещата си с животинчето Калинкина. 
За кученцето вече са се погрижили ветеринари от местната клиника „Гергьовче“. Сметката за процедурите е 260 лева и който желае да помогне може да дари средства за лечението.
Докато тече досъдебно производство, не може да се търси осиновител, но след това най-вероятно на Sweetheart ще трябва да се намери нов дом. Тя е на 4 години и според ветеринарите няма трайни здравословни увреждания, въпреки системния терор.  Който има интерес, може да се срещне с кученцето. 
 
21.07.2022, 09:54 часа
20930 5
Коментари

Горкото кученце, мъка да ти стане като го гледаш

22.07.2022, 08:47 часа
когато не искаш да гледаш нещо по-добре го подри на някой. Друг е въпроса че съм съгласен с по-горните коментари, че колко хора биват пребивани и малтретирани, да не говорим за възрастните хора по селата от Мангустите, но тогава всичко е ОКей

ДЖЕКИ

22.07.2022, 06:01 часа
Я ЕДНО ТАКОВА МА ПО-ГОЛЕМО ГО УТЕПАХ И ГО ИЗЕДОХ. АЗ ГО ОБИЧАМ АМА ГЛАДА НЕ МУ ПРОСТИ И НА НЕГО И НА МЕНЕ.

Negara

21.07.2022, 15:36 часа
Абе, ама като въшливите мангали изнасилват стари хора с краставица да им вземат 20 лв какво? ебах ги в боклуците.

песовете са царе

21.07.2022, 15:12 часа
Те колко хора са малтретирани ама кой му пука

Кучкан Песоглавов

21.07.2022, 14:38 часа
Малиии,браво!А кога бандити пребиха един стар човек за нищо пари никой не обърна внимание!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha