Нечовешка жестокост! Врачанин малтретира брутално беззащитно кученце, зоополицията бездейства /видео 18+/

Нечовешка жестокост! Врачанин малтретира брутално беззащитно кученце, зоополицията бездейства /видео 18+/ Врачанин малтретира брутално беззащитно кученце, а зоополицията бездейства, научи агенция BulNews. 
За нечовешката жестокост съобщи председателят на фондация „Paws of justice/Лапички на справедливостта” Пламенка Калинкина. Тя получила вчера няколко видеа, на които се вижда как възрастен мъж бие малко кученце във входа на жилищен блок. Зоозащитничката публикувала клиповете в социалната мрежа, при което хора разпознали извършителя. 
Оказало се, че това е врачанин, който живее на улица „Райна Княгиня“. Негови съседи разказват, че той от година бие системно малкото си кученце. Потресени от безсърдечието на мъжа, хората са подали сигнал във врачанската зоополиция, но от там не предприели никакви мерки. 
Сега с потресаващия случай се е заела председателката на фондацията. Тя е препратила видеата със сигнал до прокуратурата и призовава за спешни мерки. 
„Освен, че е престъпление по наказателен кодекс чл. 325, това е и обществено опасно деяние с особено висок риск за нормалните хора! Актовете на насилие спрямо животни, които са беззащитни, са индикатор за опасна психопатия, която не се ограничава само до жестокост над животни. Подобен садизъм доказано прераства в насилие над хора, липса на респект към законите и в частност към правораздавателната система“, пише в сигнала си до прокуратурата Калинкина.
 Зоозащитничката е категорична, че ще вземе всички мерки кученцето да бъде спасено от ритниците на жестокия си стопанин. Тя обещава още днес да отиде на адреса и заедно с полиция, прокуратура, дирекцията по безопасност на храните и НПО да направят опит да конфискуват кученцето.
Хората, които не са със слаби сърца, могат да видят кадри на бруталната жестокост по-долу. 



20.07.2022, 10:27 часа
11791 7
Коментари

Велизара Петрова

21.07.2022, 22:10 часа
НЯМА ЛИ ВЪВ ВРАЦА МЪЖЕ СЪС СЪРЦА ДА ГО ПРЕВЪЗПИТАТ ТОЯ ДЪРТАК? ДА ПУКНЕ ДАНО! БАВНО И МЪЧИТЕЛНО!

123

20.07.2022, 21:47 часа
пиян боклук........

Вени

20.07.2022, 19:39 часа
Комплексар долен, прав е Д, що не се пробваш на некой по-голем? Бих ти откинАл главата, ама не съм те набарал още….има време….

д

20.07.2022, 14:10 часа
БОКЛУК ДОЛЕН , ПРОБВАЙ СЕ С НЯКОЙ ПО-ГОЛЯМ

Игрек

20.07.2022, 13:38 часа
А сега на тая сбърканата с кривите крака, някой да и заведе дело за тия скрити камери.

бездомно ли е

20.07.2022, 12:41 часа
Ако е бездомно що ще у блока ???

ujasno!!!!!

20.07.2022, 12:12 часа
Mili hora sarceto mi spria ot tazi jestokost. Dano ima zakon i tazi svinia s choveshki obraz da poluchi sasto,,,,,,Boje boje smili se nad nas horata,tova ne sa choveci,,,,,
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha