Див екшън в Северозапада! „Мерцедес“ блъсна 3-годишно дете, роднините му смляха шофьора от бой

Див екшън в Северозапада! „Мерцедес“ блъсна 3-годишно дете, роднините му смляха шофьора от бой Кошмарен инцидент е станал в Ломско снощи, научи агенция BulNews. Мъж е блъснал с колата си 3-годишно дете. За щастие хлапето се отървало без сериозни травми, но шофьорът си изпатил здраво от юмруците на неговите роднини. 
Инцидентът се е разиграл малко след 21 часа в село Разград, община Вълчедръм. 33-годишен мъж от Долни Цибър карал лекия си автомобил „Мерцедес“ по улиците на селото. Изневиделица пред колата му излетяло хлапето, което било оставено без родителски надзор. Мъжът не успял да спре навреме и го блъснал. 
Момиченцето останало да лежи под предната броня на колата, без да е прегазено. Когато видели стряскащата гледка, негови роднини се нахвърлили върху шофьора и започнали жестоко да го налагат. Конфликтът бил прекратен от пристигнал на мястото полицейски екип. 
За щастие се оказало, че детето е без сериозни наранявания. То незабавно е транспортирано към болницата в лом, където медиците констатирали, че няма травми и фрактури, а само охлузни рани и уплаха. След прегледа било освободено за домашно лечение. 
На водача на лекия автомобил са направени проби за употреба на алкохол и наркотични вещества, които са отрицателни. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата. 
За случая е уведомена Районна прокуратура – Монтана, образувана e преписка. 
25.07.2022, 11:20 часа
7823 1
Коментари

До кога ще робуваме на мангита?

25.07.2022, 17:32 часа
Мангитата са оставили детето без надзор и после някой им е виновен, както винаги те са прави и дори раздават правосъдие с физическа саморазправа без Съд и присъда, защо на шофьора му е съставен АКТ, а Мангитата не са арестувани за побой ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha