Само в BulNews: Вижте подробности за състоянието на блъснатите майка и дете във Враца

Само в BulNews: Вижте подробности за състоянието на блъснатите майка и дете във Враца Сериозни са травмите на майката и детето, които бяха блъснати от кола на пешеходна пътека във Враца тази сутрин, научи агенция BulNews. За случая съобщи единствено медията ни.

От последните минути! Служител на съдебна охрана помете майка с дете на пешеходна пътека във Враца /снимки/

Инцидентът стана малко след 8.30 часа на на бул. „2-ри юни“, пред сградата на пожарната.
Служител на съдебна охрана с инициали Т.А.Л. управлявал личния си автомобил „Сузуки“ и отивал на работа. Той не видял пресичащите на зебра 28-годишна жена и 3-годишния й син и ги блъснал.
След удара майката Мариела Христова е откарана в болница за преглед и изследвания. Тя е с мозъчно сътресение, констатирали медиците. От удара в асфалта главата ѝ е сцепена и се е наложило да бъде зашита от лекарите в спешния център. Има и множество натъртвания по цялото тяло. 
Малкият Димитър, който след броени дни ще навърши 3 годинки, също е пострадал, съобщиха близки до семейството пред наш екип. Той има охлузвания по гърба и ръцете и огромна цицина на главата. Детето е прегледано от хирург, който категорично заявил, че малкият не трябва да се излага на слънце, нито да гледа телевизия и състоянието му да се следи поне 10 дни. 
Мирела е самотна майка и днес сутринта е водила сина си на ясла, разказаха нейните роднини. 
Хората са категорични, че ще търсят правата си в съда и се надяват виновника за произшествието да понесе отговорността си. 
02.08.2022, 14:57 часа
8871 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha