Подай ръка! Къщата на семейство с 3 деца от Врачанско изгоря, цяло село се обедини да помогне /снимки/

Подай ръка! Къщата на семейство с 3 деца от Врачанско изгоря, цяло село се обедини да помогне /снимки/ Цяло село във Врачанско се обедини в подкрепа на семейство с 3 деца, останали без дом след пожар, научи агенция BulNews.
Oгненият инцидент е станал вчера следобед в Селановци. Пламнала къщата на семейството на Христина Христова. Нанесени са сериозни материални щети – изгорели са мебели и имущество, покривът и някои от стените са разрушени. 
Веднага на помощ се притекли съселяните на семейството. Те се стремят да съдействат с каквото могат, като отправят зов за помощ и в социалната мрежа фейсбук към други хора с големи сърца, също да се отзоват. 
„Мили съселяни, пиша ви с апел за помощ!!! Днес в 16 ч. на едно младо семейство от село им изгоря къщата!!! Тя е в окаяно състояние. Смятам, че всички можем да помогнем с нещичко за това семейство, което е с три деца, да не остане на улицата. Нека бъдем хора!!!“, пишат съпричастни жители на Селановци, като прилагат снимки на пораженията от огнената стихия. 
 
04.08.2022, 10:22 часа
14198 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha