Кръв на пътя! Джип и мотор се удариха на кръстовище в Монтана, има пострадал

Кръв на пътя! Джип и мотор се удариха на кръстовище в Монтана, има пострадал Жена пострада в катастрофа между джип и мотор в Монтана, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Пътният инцидент е станал вчера, около 19 часа, в района на кръстовище в областния град. Ударили са се лек автомобил "Хюндай Санта Фе" със софийска регистрация, управляван от 48-годишна монтанска жителка, която се движела по ул. „Цар Борис III“ към бул. "Александър Стамболийски" и мотоциклет "БМВ Ф650" с врачанска регистрация. Моторът бил с водач на 60 години от Монтана, пътуващ по бул. "Александър Стамболийски" с посока към ул. "Извора".
В резултат на реализираното ПТП 67-годишната пътничка от мотоциклета е получила фрактура в областта на глезенната става на левия крак и е настанена в отделение по "Ортопедия и травматология" на МБАЛ-Монтана. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол с алкотест, като пробите им са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на телесна повреда в районното управление на Монтана.

*Снимката е илюстративна
04.08.2022, 11:38 часа
8287 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha