Време ви е за ремонт? Доверете се на лидера в Северозапада - "Инекс Трейд"

Време ви е за ремонт? Доверете се на лидера в Северозапада - "Инекс Трейд" Лятото е време за почивка и море, но също така е и моментът за така дългоочаквания ремонт вкъщи. Това не винаги е лесна задача, но от Строймаркет "Инекс Трейд" са готови да помогнат с всичко това. 
Фирмата е дистрибутор и оторизиран представител на строителни материали, ръчни и електроинструменти на най-качествените и доказани марки на пазара. Изложбената и складовата база са разположени на 12 000 кв.м. площ. 
От "Инекс Трейд" работят 7 дни в седмицата, без почивен ден, и твърдо отстояват максимата „Ремонтът с нас е лесен‘‘! Освен желания продукт получавате и безплатна консултация от професионалисти на място или по телефона.
В обектите ще окриете огромно разнообразие от електроинструменти на водещи марки като Bosch, Milwaulkee, DeWalt, Makita, Husqvarna, Karcher, Montolit и други. В "Инекс Трейд" има от професионални до хоби серии, от бюджетни модели за хора, които ще ги използват от време на време, до такива, подходящи за ежедневно натоварване и интензивна работа. В "Инекс Трейд" ще намерите най-добре заредения шоурум в цяла Северозападна България, където може да видите на живо винтоверти, гайковерти, бормашини, ъглошлайфи, фрези, перфоратори, резачки, косачки и още много други електроинструменти.
За да подсигурят всичко за вашия ремонт предлагат и богата гама от ръчни инструменти, осветление и електро, ВиК и строителни материали. Разполагат с големи складови наличности на бетон, цимент, бетонови изделия, метали, бои, лакове, мазилки, тухли, топлоизолация, хидроизолация и много други.
Едно от най-важните помещения във всеки дом е банята. В "Инекс Трейд" може да откриете всичко за вашата мечтана баня - гранитогрес, плочки, подови и стенни покрития, санитарен фаянс, огледала, паравани, шкафове и смесители за баня, структури за вграждане, сифони, душ кабини и др.
От началото на 2022 година може да се възползвате от богатата им гама и достъпни цени вече и онлайн. Посетете Inex-bg.com и се възползвайте от безплатна доставка при поръчка на стойност над 69.99 лв. за електроинструменти. В сайта ще намерите над 17 000 продукта. 
Inex-bg.com – Качествени продукти, преференциални цени и бърза доставка!
22.08.2022, 08:50 часа
1552 0