BulNews позна: Петя Аврамова предава щафетата на Красен Кръстев

BulNews позна: Петя Аврамова предава щафетата на Красен Кръстев Както BulNews прогнозира Петя Аврамова предава щафетата като областен координатор на ПП ГЕРБ - Враца на Красен Кръстев. 
Още вчера медията ни писа, че се очаква да настъпи промяна в партията и че на мястото на Аврамова ще седне дългогодишният народен представител от Бяла Слатина.

Ексклузивно в BulNews! Днес пада главата на областния лидер на ГЕРБ във Врачанско Петя Аврамова, вижте кой ще я наследи

Днес тя публикува пост в социалната мрежа, като обобщи свършеното до момента и състоянието, в което предава мястото си на новия областен координатор на ГЕРБ за Враца.

"Предавам щафетата като областен координатор на ПП ГЕРБ – област Враца на колегата Красен Кръстев. Завещавам му добре работеща, сплотена и успешна организация. В годините, в които имах отговорността да бъда областен координатор, заедно с колегите общински ръководители, кметове на общини, общински съветници, кметове на кметства, общински ръководства, членове и симпатизанти на ГЕРБ постигнахме добри резултати – ГЕРБ се утвърди като първа политическа сила в областта. Тази отговорност е свързана с много политическа и организационна работа, изпълнение на приоритетите на партията и хората за развитие на област Враца. Развитието на Северозапада стана ключов приоритет при управлението на ГЕРБ.
Благодаря на общинските ръководства, на кметовете и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за съвместната работа, за споделените идеи, за успешните кампании, инициативи и мероприятия, за реализираните победи!
Пожелавам на новия областен координатор да съхрани ценностите на ГЕРБ, да постигне по-добри резултати в изборните надпревари, да работи за развитието на областта! Да надгради постигнатото!
Продължавам активната си работа като политик. Ще използвам натрупания опит и експертиза за решаване на възникналите в последната една година кризи в държавата, за изпълнение на важните за Северозапада проекти, за по-добър живот в област Враца.
УСПЕХ!
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО!",
написа Петя Аврамова.
19.08.2022, 11:05 часа
6646 17
Коментари

Вас Балона

19.08.2022, 20:27 часа
Мартинчо може да е млад, но за сметка на това е изключително тъп.

Мартин

19.08.2022, 20:23 часа
Точо така, пуснете ме мене, да фъфлям из общината и да прая фукарата. Все пак отговарям на всички изисквания да съм герберски вожд.

Бай Весо

19.08.2022, 19:57 часа
Немат спиране. Вижте колко много са на големата хранилка. Няма ли да пуснете по млади напред, като Мартин. Ще се спукате от алчност.

Фидос Искров

19.08.2022, 18:46 часа
ГЕРБ - Глупаци за Единна РуZZия в България .... И за парички разбира се. Да върви бизнеса, да има за семки, Илиян Фичката дадарява апартаменти. От работничка в Топлофикация до министър. Това е политиката в няколко думи ..

Петя

19.08.2022, 17:40 часа
ЧАО, Петяяя! Не ми липсваш! Ти си един НЕ успешен проект! Блондинка! Не знам какво още правиш по листите! Бойко те реди само заради имунитета най-вероятно! И не плюйте по младите хора! Браво на Мартин Харизанов! Завистта ще ви изяде!

Илчовски

19.08.2022, 17:35 часа
Таа па, "ценностите на герб да съхрани.." пуу да ти е....

Боеко

19.08.2022, 17:29 часа
Стига сте делили таа пита, преди да е опечена, че ще запала джибката и ще ви се стъжни, толупи

Буши

19.08.2022, 17:24 часа
баце Хари, с теп сме, НИЕ СМЕ КМЕТ!

Хари Потър

19.08.2022, 17:21 часа
Я ше съм следващия кмет! Който има проблем с това да дойде у средновековието да се разбереме, чакам го до пързалката.

Бако

19.08.2022, 15:32 часа
Хризантемов, ти ше станеш кмет, кога мама ти Пенка брой бюлетините. Ама тва нема как да стане, що она не моа брои. Кмет ше прават Сашката Прашката, що макя му има сини демократични гащи. Ама тва с гривата вътре не е лъвчето на СДС.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha