Ти да видиш! Петя Аврамова стана голям началник в АЕЦ „Козлодуй“, сега ѝ търсят подчинени

Ти да видиш! Петя Аврамова стана голям началник в АЕЦ „Козлодуй“, сега ѝ търсят подчинени Бившият лидер на ГЕРБ във Врачанско Петя Аврамова за пореден път доказа, че е гърмян заек и не се предава толкова лесно, установи проучване на агенция BulNews.
Дългогодишният народен представител изненадващо падна в канала преди около година и оттогава в обществото остана впечатлението, че е потънала в размисли за приключилата й внезапно политическа кариера. Във Враца дори тръгна слух, че от срам се е изселила от града, но това бързо бе опровергано.
Разследване на медията ни обаче установи, че Петя Аврамова изобщо не си губи времето в анализи на изминалите години, а бързо се е ориентирала към друга печеливша позиция. Някак тихомълком бившият областен лидер на ГЕРБ е започнал работа в АЕЦ „Козлодуй“. Това се е случило още през ноември 2023 г., но за него знаят само хората, които я засичат всяка сутрин да пътува в служебните автобуси от Враца до Атомната централа.
Там бившият регионален министър е началник на отдел „Нови проекти“. На този етап няма подчинени и затова е изключително интересно какво прави през работно време пробивната госпожа. Не е за пренебрегване и фактът, че заплата й е близо 8 000 лева и по този показател тя заема достойно място в йерархията в централата. Очевидно е било въпрос на спешен порядък да не бъде изпуснат такъв доказан специалист и затова толкова светкавично е била назначена в този обект от национално значение.
Има обаче нещо, което предизвиква повече коментари сред колегите й. Разбира се, темата за заплатата е тучна, тъй като на практика тя е сам началник на себе си и все още не може да разкрие в пълнота своите способности, но друго храни персонала в администрацията.
Всички се питат защо тя пътува всеки ден между Враца и Козлодуй, а не остава да спи в собствения си блок в крайдунавския град. Наскоро строителната фирма „Корект“ завърши жилищна кооперация, чиито инвеститор е близкият им семеен приятел Петя Аврамова. Сградата беше вдигната за рекордно кратни срокове с решителната помощ на компрометираната кметичка Маринелка Николова. Обектът вече има Акт 16 и няма пречка Аврамова да остане да нощува там.
И с просто око е видно, че кадрите на ГЕРБ дори и след края на политическата си кариера проявяват удивителната способност да получават най-доброто от живота, без значение дали са част от отбора на Бойко Борисов. Очевидно в този тим дори отстранените играчи знаят как се пласират, макар и на чужд терен…
09.01.2024, 08:50 часа
10809 6
Коментари

3210

10.01.2024, 12:05 часа
Какво има да се чудим? Та нали на площадката в Козлодуй ще се строят нови мощности. Редно е "оправен" човек да води подготовката за проектиране и строителство! Още по хубавото е , че това надали ще стане в обозримо бъдеще!!!!

Цомчовците и Герп

10.01.2024, 07:50 часа
НазначавГаайте ги на хранилка ние плащаме масрафа .... Ако бяхме нормална държава и ПП не бяха пристанали на Буци и Пеефски, гожата трябваше да я разследват за схемите по тол системата, магистралите и.т.н. Бабите по селата живеят с 400лв пенсия ....

samneniq,,,,

09.01.2024, 17:33 часа
Mnogo ia izdavat torbichkite pod ochichkite i !!!!!xa xa xa mnogo e blizka s gospoja rakiika i vinchenca1!!!!xa xa xa inache ne e za izhvarlqne .....

коко

09.01.2024, 15:13 часа
БРАВО!

Go6o

09.01.2024, 13:24 часа
Па то и сега си става за рендосване тоя г*з кво

кака петя

09.01.2024, 13:14 часа
Аз тоя г*з на времето за какво мислите го давах?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha