Молете се! Състоянието на д-р Григор Томов от Враца е критично

Молете се! Състоянието на д-р Григор Томов от Враца е критично Състоянието на пострадалия в зверската катастрофа край Скравена д-р Григор Томов е критично. Това съобщи на брифинг пред "Пирогов" д-р Валентин Димитров - изпълнителен директор на болницата.
"В тежко, критично състояние, с опасност за живота е 60-годишният мъж от Враца. Имаме голяма политравма на всички органи. Направени са му изследвания в образната диагностика. Необходимо му е време. Претърпял е две операции и ако се налага, оперативните интервенции ще продължат”, уточни д-р Димитров.
"Идентично е състоянието и на едно от децата. То е на командно дишане, в критично състояние. Правят се изследвания, но отново времето е най-важното нещо", подчерта докторът.
Добрата новина е, че второто пострадало дете е адекватно.
"В съзнание е, има травми, но не застрашават живота му. То вече е приведено в детското отделение и ще се възстанови най-бързо. Утре ще направим контролен скенер", допълни д-р Димитров. 
Изпълнителният директор на болницата не се ангажира с отговор кога ще бъдат изписани пострадалите.
24.08.2022, 09:06 часа
8573 2
Коментари

Свети Петър

25.08.2022, 08:13 часа
Тоя се мислеше за господ , но Свети Петър си знае работата

Христина

24.08.2022, 15:18 часа
За какво да се молим, за един айдук, който опропасти Кожния и доведе до фалит Онкото. За това, че бизнеса му с дървесина включва експлоатация на деца чрез заплахи и бой. Или за пациентите чиито лекарства краде и препродава!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha