МВР: Водачът на монтанския "Мерцедес" е виновен за катастрофата с ТИР край Враца

МВР: Водачът на монтанския "Мерцедес" е виновен за катастрофата с ТИР край Враца Водачът на монтанския "Мерцедес" е виновен за катастрофата с ТИР край Враца.
Пътният инцидент стана вчера, около 7.40 часа, на кръстовището на Околовръстното и Криводолско шосе, а за него съобщи отново първо BulNews.

От последните минути! Монтански "Мерцедес" се размаза във видински ТИР край Враца /снимки/

До него се е стигнало след като монтански "Мерцедес Е220", управляван от 41-годишния М. П. от Палилула, не спрял на знак "Стоп" и се е ударил във видински ТИР "Скания", собственост на видинска фирма, управляван от 29-годишен от Покрайна. След сблъсъка леката кола се завъртяла и се забила челно в спрял на "Стоп" "Опел Астра" с врачанска регистрация, който идвал от Криводол и бил с водач на 29 години от градчето, който пътувал със свой 31-годишен приятел. Вследствие на втория удар "Мерцедес"-ът изхвърчал в отводнителния канал край пътя.
За щастие при инцидента няма жертви. Ранена е 32-годишната М.Т. от Враца, която се возила на предната дясна седалка в "Мерцедес"-а. Тя е транспортирана и обслужена в МБАЛ "Христо Ботев" във Враца и е освободена за домашно лечение с охлузна рана на лява ръка в областта на лакътя.
Материалните щети по возилата са за около 1 000 лева.
Причината, довела до инцидента, е отнемане на предимство от страна на водача М. Петков.
Шофьорите са изпробвани за алкохол, като пробите им са отрицателни. На водача М. П. са съставени акт и протокол за ПТП-то.
26.08.2022, 09:42 часа
2632 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha