Лесно и удобно! „Врачанска теменуга“ е новият партньор на FoodboX

Лесно и удобно! „Врачанска теменуга“ е новият партньор на FoodboX От днес хилядите клиенти от Враца на платформата за доставка на храна до дома и офиса FoodboX ще имат възможност да си поръчат от първокласните напитки на изба „Врачанска теменуга“, съобщиха от компанията.
За да получите продуктите на доказаните майстори на вина и ракии, е необходимо да подадете своята заявка чрез имейл до сайта или по телефона в офиса на FoodboX, и до броени минути куриерите ще ви доставят желания продукт охладен и готов за консумация.
Винарна „Врачанска теменуга“ се намира в подножието на бърдо Веслец, близо до Враца. Умереният климат и спецификите на тероара помагат да се създадат елегантни вина, известни с най-свежия и цветист аромат в региона. Именно там, в подножието на Балкана, се намира лозовият масив с насаждения на прочутия врачански мискет, който придобива специфичните си аромати единствено на това място. Toй е стар български сорт, силно подходящ за направа на вина и ракии.
От платформата за доставка на храна до дома и офиса FoodboX уверяват, че през следващите дни предстоят да бъдат обявени още добри новини за нейните клиенти.
29.08.2022, 10:30 часа
3176 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha