Вторият заподозрян за атаките в Канада е починал от самонаранявания

Вторият заподозрян за атаките в Канада е починал от самонаранявания Вторият и последен заподозрян за атаките с хладно оръжие в Канада, при които загинаха 10 души, е починал от самонаранявания, след като е бил задържан от полицията. Това съобщиха канадските власти.
32-годишният Майлс Сандерсън е бил открит, след като полицаите се отзовали на сигнал за откраднат автомобил, управляван от мъж, въоръжен с нож. Издирването на двамата заподозрени продължи трети ден.
Братът на беглеца и негов съучастник, 30-годишният Деймиън Сандерсън, беше намерен мъртъв в понеделник, близо до мястото на атаките.
„Малко след ареста му той изпадна в безпомощно състояние. Транспортиран е в болница, където е констатирана смъртта му. Намереното в автомобила оръжие е нож. Все още събираме детайлите от разследването, които да изяснят причината за смъртта на брат му Деймиън. Това, че Майлс е починал, може да не ни позволи да разберем как са се развили някои неща, но ние със сигурност разглеждаме всички възможни сценарии”, каза командирът на кралската конна полиция в Саскачеван Ронда Блекмор.
08.09.2022, 10:20 часа
462 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha