Бюрото по труда във Враца търси експерт без опит, дава апетитна заплата

Бюрото по труда във Враца търси експерт без опит, дава апетитна заплата Агенцията по заетостта обяви конкурс за младши експерт във Враца, без професионален опит, научи BulNews.bg. Позицията е в отдел „Активна политика на пазара на труда” на дирекция „Бюро по труда”.
Основните функции на длъжността са осигуряване на заетост на безработни лица в неравностойно положение на пазара на труда и повишаване пригодността за заетост на безработните, чрез включването им в програми и мерки за заетост и обучение, както и да стимулира работодателите също да участват.
Мераклиите за поста трябва да имат висше образование, за предпочитане в областите на социални, стопански, правни, педагогически или технически науки. Те трябва да познават нормативната уредба и да могат да работят с нормативните актове. Необходимо е още да са комуникативни и компютърно грамотни. 
Основната месечна заплата за длъжността е между 710 и 1 420 лв., в зависимост от професионалният опит на спечелилия кандидат.    
Конкурсът ще се проведе на три етапа: по документи, тест за определяне на познанията на кандидатите в професионална област и относно дейността на Агенцията по заетостта и интервю за преценка нивото на притежаваните компетентности, необходими за заемане на длъжността.
Срокът за кандидатстване е до 22 септември, включително. 
09.09.2022, 08:20 часа
2776 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha