Персонални предложения за активни клиенти в Бонус играта на WINBET

Персонални предложения за активни клиенти в Бонус играта на WINBET Новата WINBET Бонус Игра предлага възможности, които не бива да пропускате. Водещият хазартен оператор у нас е приготвил персонални предложения за своите активни клиенти, а в следващите редове ще ви разкажем малко повече за това.

Нова игра на стойност 10 милиона лева
През август WINBET представи новата си бонус игра, правеща лятото още по-вълнуващо и изпълнено с емоции. Общият награден фонд на промоцията достига внушителната сума от 10 милиона лева, а сред наградите са и 15 специални медала, направени от чисто 24-каратово злато.
Изключителната WINBET Бонус игра продължава до края на септември, поради което все още имате време да се включите. Очакват ви страхотни бонус печалби, които могат да бъдат ваши във всеки един момент.

Бонус вагон - един от основните акценти на промоцията
Активните потребители на WINBET вероятно вече са забелязали функцията Бонус вагон - един от основните акценти в новата игра. 

Но какво представлява той?
Ако в часовия интервал между 11 часа и 11 часа на следващия ден сте направили предвиждания за поне 50 лева, можете да се включите в раздаването на различни призове - кеш бонус, безплатен залог или безплатни игри в казиното.
Общият награден фонд на бонус вагона е впечатляващ - 7 милиона лева. Ако сте се класирали за участие, вие ще имате възможността да си изберете вагон и да видите каква е наградата ви.

Какво друго можете да откриете в новата WINBET Бонус Игра?
Освен бонус вагон, потребителите на оператора могат да използват и друга специална функция, налична в момента - бонус колело.
Тук общата стойност на всички награди достига 3 милиона лева, а клиентите на оператора могат да се възползват от кеш бонус, безплатен залог, безплатни игри или предметни награди - десет броя смартфони, които могат да бъдат заменени за паричната им стойност по желание на потребителя.
Веднъж на ден всеки клиент на WINBET ще има възможността да завърти бонус колелото, а след броени секунди и да разбере какво му е определил късметът. 

Медалите от 24-каратово злато
Най-специалният сегмент от лятната бонус игра на WINBET определено са 15-те медали от чисто злато, които ще се сдобият със собственици до края на промоцията.
Ако сте получили поне 30 бонус вагона в рамките на играта, вие ще бъдете включени в томболите за 15-те златни медала на WINBET. Ако сте сред победителите, екипът на оператора ще се свърже с вас за уточнение как можете да получите своята награда.

Докога продължава бонус играта на WINBET?
Атрактивната лятна промоция на WINBET ще продължи до 30 септември, като всеки регистриран потребител на оператора може да се включи в нея. В секция “Промоции” на сайта на компанията можете да откриете всички налични бонуси и оферти за настоящия момент, както за нови, така и за настоящи клиенти.
12.09.2022, 08:50 часа
470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha