От последните минути! Нова тежка катастрофа на обхода на Враца и Криводолско шосе, има 3-ма пострадали и дете /снимки/

От последните минути! Нова тежка катастрофа на обхода на Враца и Криводолско шосе, има 3-ма пострадали и дете /снимки/ Тежка катастрофа е станала преди минути на кръстовището на обхода на Враца и Криводолско шосе, видя първо репортер на агенция BulNews.
Това е поредният пътен инцидент на това място, което прави изграждането на кръгово или надлез наложително.
Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 53-годишен шофьор от Враца, е излизал от областния център и не спрял на знак Стоп. В това време по международния път Е-79 от Монтана към София се движел „Опел“ Астра. Водач на втората кола бил 58-годишен мъж, също от града под Околчица. Последвал страховит удар, след който едната кола се завъртяла на шосето, а друга изхвърчала на около 30 метра в полето. Материалните щети по возилата са сериозни и ще се наложи да бъдат преместени със специализирана техника.
И двата леки автомобила, които участват в ПТП-то, са с врачанска регистрация. 
При жестокия удар са ранени 4-ма човека, сред които и едно дете. Всичките пострадали вече са във врачанската болница, където минават обстойни прегледи. На този етап не е известно с какви наранявания са пътниците от двете коли.
На мястото на катастрофата има екип на Пътна полиция, който работи по случая. Шофьорите са изпробвани за алкохол, при което дрегерът е отчел отрицателни резултати.
Пътуващите по обхода на Враца в посока към Видин да преминават през този участък с повишено внимание, тъй като по шосето има разпилени много части от двата автомобила.
11.09.2022, 13:30 часа
20091 2
Коментари

piko

11.09.2022, 17:06 часа
направете кръгово

typan

11.09.2022, 13:39 часа
това прави наложително взимането на книжките на малоумните шофьори, а не изграждането на кръгово или надлез
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha