Извънредно! Дядка заби колата си в стълб в Гложене /снимки/

Извънредно! Дядка заби колата си в стълб в Гложене /снимки/ Поредна катастрофа е станала в Гложене днес, научи агенция BulNews. Възрастен шофьор е забил колата си в електрически стълб. 
Инцидентът е станал преди около час на баира на влизане в селото откъм Бутан, където често стават катастрофи. Служебен автомобил се е ударил в стълб за високо напрежение. По неофициална информация, колата е шофирана от възрастен човек, който е казал, че за миг е задрямал и изпуснал управлението. 
За щастие при инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети по колата и стълба, уведомено и местното електропреносно дружество.
На местопроизшествието има полиция, движението в участъка е ограничено. 
Баирът в Гложене придоби печална известност след поредица от пътнотранспортни произшествия, включително и с човешка жертва. По искане на местните, от Агенция „Пътна инфраструктура” поставиха предпазно ограждение (мантинела) от едната страна на опасния участък. Мерките са взети след десетки катастрофи и пострадали имоти заради превишена скорост на опасния завой, но изглежда не са достатъчни, за да спрат катастрофите. 
 
12.09.2022, 13:53 часа
3518 1
Коментари

Аха...

12.09.2022, 15:38 часа
Време е вече там да викнат поп и ходжа едновременно...има някаква нечестива сила по тоя баир !!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha